לירון פורת - הרצאות למנהלים, לעובדים ולחברות בתמונת פרופיל

הרצאות למנהלים

כמה כבר אפשר לשמוע על "חשוב-דחוף" ?

כמה כבר אפשר לשמוע על מיקוד ?

הרצאה למנהלים אינה יכולה להיות עוד הרצאה. הרצאה למנהלים חייבת להיות מפתיעה, מרתקת, מחדשת ובמילה אחת – משמעותית.

אז אם חשוב לכם להוציא את המנהלים שלכם מהשוטף להרצאה ייחודית ומרתקת שמותאמות בדיוק למנהלים, אני מזמינה אתכם להתקשר וליהנות ממגוון של הרצאות למנהלים שלא ישאירו אף אחד אדיש לאחריהן – התגובות כבר מספרות את הכל.

לקבלת סילבוס תכנית האימון המלאה

הרצאות למנהלים שכבר ראו ושמעו הכל

סודות החיים הארוכים

הרצאה למנהלים על הדברים שבאמת משפיעים על איכות החיים שלנו. הרצאה שחושפת את כל סודות "אלופי העולם" באריכות חיים ואיכות חיים, הרצאה שתשפיע על התנהלות המנהלים בארגון ובוודאי בחיים האישיים כך שלאחר ההרצאה המון דברים הולכים להשתנות. ההרצאה מבוססת על מחקר "The Blue Zones" וכוללת בתוכה כלים ליישום מיידי בחיינו

לחייך את יום העבודה

זה כבר ידוע שמנהלים מחייכים הם מנהלים אפקטיביים יותר. הרצאה מרתקת למנהלים עם כלים פרקטיים ויישומיים איך להפוך אותך למנהל מחייך כבר ממחר בבוקר

1440

לכולנו יש את אותו הזמן - למעשה הזמן הוא המשאב היחיד שחולק באופן שווה בין כל האנשים בין אם אתה עשיר או עני. הרצאה המבוססת על מחקר במסגרתו בוצעו ראיונות עם למעלה מ-200 מיליונרים, יזמים, אתלטים אולימפיים, מנכ"לים, נגנים וסטודנטים מצטיינים. אז מה הופך את הזמן של המצליחנים לאפקטיבי יותר? איך אפשר להשיג ולהגשים הרבה יותר בזמן העומד לרשותנו?

חדשנות וחשיבה המצאתית

איך מביאים לידי ביטוי את הפוטנציאל היצירתי הטמון בנו? איך עושים את זה? מה התבניות ומה המאפיין את כל הרעיונות החדשניים? האם יש שיטה סדורה להמציא רעיונות חדשניים? בהרצאה ניחשף לשיטות ולכלים בחשיבה חדשנית וחשיבה המצאתית כך שממחר בבוקר כבר תוכלו להסתכל על אתגרים באופן אחר לגמרי ומעבר לכך אתם הולכים להיות לגמרי מופתעים ממה שאתם הולכים לגלות על עצמכם.

משא ומתן

כל יום אנחנו מנהלים מו"מ - עם לקוחות, עם ספקים, עם עובדים, עם מנהלים ולמעשה עם כל ממשקי העבודה שלנו. באמצעות הכרת שפת הגוף שלנו, כלים מעולם ה-NLP והפסיכולוגיה העסקית תצאו מההרצאה הזאת, הרבה יותר מוכנים למשא ומתן הבא שלכם ועם הרבה יותר יכולות להשפיע. ההרצאה מיועדת בעיקר להנהלות. לירון פורת הינה בעלת תואר שני MBA במנהל עסקים ותואר ראשון בכלכלה וניהול ובוגרת תכנית הבכירים היוקרתית -PON Negotiation on Program של בית הספר למשפטים, אוניברסיטת הרווארד

מיתוג עצמי

מה אנשים חושבים או מרגישים כשהשם שלנו מוזכר? מה אומרים עלינו כשאנחנו לא בחדר? איך נוכל לשלוט בזה ולכוון את זה להשגת המטרות האישיות והארגוניות שלנו? איך נגדיל את יכולת ההשפעה שלנו באמצעות מיתוג עצמי? בהרצאת מנהלים פרקטית במיוחד תקבלו מגוון כלים ושיטות כיצד להטביע את החותם שיתווה את הדרך הנכונה עבורנו

לקבלת סילבוס ההרצאות המלא

כמה טיפים במיוחד בשבילכם
הרצאות למנהלים - לירון פורת ביום חופש

יש לכם טלפון מחמ"ל המודאגים הלאומי

לא משנה איך נסתכל על זה, אי אפשר שלא להסתובב כאן בארץ בתחושה מעיקה של דאגה מתמשכת.
גם אני, שלא פותחת חדשות ולא חשופה באופן תמידי לזרם הבלתי פוסק של חדשות רעות (ובאמת מדאיגות) מקבלת כל הזמן את הדיונים האלה בפנים מהסביבה שלי.
אין לאן לברוח. מצב הרוח הלאומי בקאנטים.
וזה משפיע עלינו. על כולנו. גם ברמת הפרודוקטיביות.

כי מי באמת יכול להיות 100% IN על הפרויקט הזה שצריך לסיים
כשכל יום פוטנציאלית איראן יכולה להחליט שהיא שולחת עלינו
עוד כמה כתבמי"ם שצריך לחכות להם 9 שעות?

החדשות הטובות הן, שאפשר לצאת מהספירלה האינסופית של המחשבות השליליות ושיש הרבה דברים שאנחנו יכולים לעשות כדי לקחת את העניינים לידיים
ולהתמודד עם סטרס וחרדה (ובינינו, זה גם הנשק הטוב ביותר מול אלה שישמחו שנשאר מפוחדים וחסרי אונים).

הנה 9 טיפים מפוגגי סטרס מתוך הסדנא שלי בנושא:

1. להזכיר לעצמנו שאנחנו יודעים להסתדר- כמה פעמים קרה לכם שחשבתם שהגיע סוף העולם אבל בסוף מצאתם פיתרון? מניחה שיותר מפעם אחת. היזכרו בכל אותם פעמים שבאמצעות התושיה הבלתי נגמרת שלכם הצלחתם לעמוד בלחצים ולגרום לדברים להסתדר לטובתכם גם אם בהתחלה זה היה נראה ממש רע.

2. להבחין בין מה שבשליטתנו לבין מה שלא- אין טעם לדאוג ממה שאנחנו לא יכולים לשנות, כמו מפלס החיבה של מנהיג איראן לעם היהודי כי אנחנו כנראה לא נצליח לשכנע אותו להפוך לאוהב ישראל. אבל אנחנו בהחלט יכולים לוודא שהממ"ד שלנו ערוך ומוכן ונעים לנו לשבת בו, למקרה שנצטרך לבלות שם קצת יותר, או אם ממש נמאס לנו, תמיד אפשר לשקול איזו נסיעה לחו"ל.

3. להתמקד במודע בטוב- המוח שלנו הוא מוח הישרדותי ולכן מראש אנחנו שמים לב יותר לדברים השליליים מאשר לדברים החיוביים. למשל, אם אכלתם מנת פסטה ממש טעימה במסעדה אבל התיישב לכם זבוב בצלחת, כנראה שמה שתזכרו זה דווקא את הזבוב. לכן, אנחנו צריכים להרגיל את עצמנו באופן מודע לתרגל הודיה
(זה גם משפיע על הניורו-פלסיטקה של המוח ובונה חיווטים חדשים. מומלץ)
אין אזעקות היום, כולם בריאים ושלמים, יש חשמל ומים בברז….
אפשר גם לתרגל את זה עם הילדים- אצלנו למשל לפני השינה מתרגלים את משחק החיוכים בו כל אחד מאיתנו מספר על חיוך אחד לפחות שהיה לו במהלך היום- משהו ששימח אותו.
נסו את זה, זה משחרר ומגלה לך דברים שלא ידעת על בני המשפחה האחרים/בן או בת הזוג.

4. להפעיל את מנגנון הפסימיות הגנתית- אחת הפעמים הבודדות בהן פסימיות היא דבר חיובי היא כאשר משתמשים בה כדי להרגיע את המערכת.
מאז שאני זוכרת את עצמי, יש לי נטייה לחשוב על התרחיש הגרוע ביותר שיכול לקרות בעקבות מקור הדאגה שלי, ומיד אני בונה תוכנית פעולה למה שאני הולכת לעשות במידה והתרחיש שבראש שלי יתגשם (ספוילר: מחקרים רומזים לנו ש-99.8% שהוא לא יתגשם).
מה שהגישה הזו מאפשרת לנו היא גם תחושה של שליטה- כי הנה…יש לנו תוכנית.
וגם להעיז להיות אמיצים יותר עם מעשים שחששנו מהם כשהם רק היו דאגה צפה בראש. כי הנה…יש לנו תוכנית.

5. להכיר את העיוותים החשיבתיים שלנו – מחקר של דר' דיוויד ברנס – מצא 10 עיוותים חשיבתיים שכל אחד מאיתנו חשוף להם בשלב זה או אחר בחייו, שגורמים לכך שהפרשנות שלנו לתמונת המציאות תהיה לקויה.
אם נכיר את העיוותים האלה, נוכל להרגיע את המערכת,
להימנע מהם ולהרגיש טוב יותר.

6. לתרגל מדיטציה והוויה של זן- הרבה נזירים בודהיסטיים אמרו הרבה פעמים שאנחנו לא המחשבות שלנו. למרות שכעת זה אפילו יותר מאתגר מאשר בימים רגילים, לשבת למדיטציה קצרה ולהתרכז בנשימה שלנו במקום בדאגות לאירועים שאולי ואולי לא יקרו, עוזר להחזיר את כל המערכת לאיזון.

7. לזכור שהמשחק ממשיך- אומרים שעד שלא מתים זה לא נגמר, וגם אחרי זה…תלוי במה אתם מאמינים… אם נזכיר לעצמנו שאנחנו לא תמיד רואים את התמונה הגדולה ושגם אירועים קשים יכולים להוביל בסופו של דבר למקומות חיוביים (שכרגע אנחנו פשוט לא מודעים אליהם) נוכל להרגיל את עצמנו שאתגרים הם חלק מהחיים ולא להפוך את הכאב שאנחנו חווים ברגע מסוים לסבל לטווח ארוך.

8. ליצור רגעים קטנים של אושר- גם כשהמצב מאתגר, מותר לנו להנות. כן…זה מותר. כוס יין אדום טוב, שיחה עם חבר קרוב, מקלחת חמה ומפנקת, פלייליסט משובח, חיבוק ממישהו אהוב… חשוב שנקפיד להרים לעצמנו כי "אם אין אני לי מי לי"?

9. 40% זה 100% החדש- אם אתם מזהים שהפרודוקטיביות שלכם בירידה ביום או שבוע מסוים, הלקאה עצמית לא תעזור. מותר לנו לא להיות במיטבנו תמיד ולהיות מושפעים מהמצב. אם אנחנו ממש מתקשים לתפקד, אולי זה סימן שהגיע הזמן ליום חופש שמתמקד כולו בהטענת המצבר האישי. מבטיחה לכם שבחמ"ל המודאגים הלאומי יסתדרו בלעדיכם ליום אחד לפחות.

<<<<<< בתמונה: אני ביום חופש

מה המנהלים אומרים על ההרצאות שלנו?

נגן וידאו

ריתקת אותי במשך שעה שלמה, קיבלתי ממך כלים יישומיים מתוקתקים. השכלתי, רשמתי בשקיקה כל מילה ועל זה מודה לך

מירי פרייברג-הובר, כימיק הנדסה ובטיחות

את לירון שמעתי בהרצאה במיקרוסופט. הרצאה מעוררת השראה, ממוקדת, יישומית ומלאת חיים ואותנטיות. ההרצאות של לירון בהחלט גורמות לאנשים לזוז מהמקום ! להתקדם ולפעול מתוך שלמות פנימית גבוהה יותר ואפקטיביות רבה גם יחד

ליאורה נווה, מיקרוסופט רעננה

העברת לנו הרצאה מדהימה, העברת את ההרצאה באופן מרתק !!! מומלץ ביותר !

חגית בן עמי, כנס עסקים, אילת

הרצאה מרתקת, נוגעת בנקודות העמוקות שמלוות מנהלים ומנהלות בעבודה השוטפת והשוחקת

אבירם בן שלוש, רשות המיסים

הרצאות למנהלים זו כבר אופרה אחרת לגמרי

אני זוכרת את הימים שהייתי מנהלת בכירה בארגון. היינו מגיעים לכנס ואז שוב היו מדברים אתנו על מנהיגות, ההבדל בין מנהל למנהיג, סיפור העצמה כזה או אחר ובטח ובטח כבר נמאס לנו לשמוע שהמשאב הכי יקר שלנו הוא הזמן ומה ההבדל בין חשוב לדחוף.

כנראה שאז עוד לא ידעתי עד כמה חובת ההוכחה תהיה עלי בהמשך השנים לגרום למנהלים להיות מרותקים ומוקסמים מההרצאות שלי.

חשוב לי לומר שבכל ההרצאות שלי למנהלים נוצר שיח מרתק שפותח דלת לעולם של יכולת השפעה, יכולת הבחירה שלנו במצבים שונים ותשוקה ליישם את הכל באופן מיידי.

ניסיון העבר לימד אותי שהרצאות מנהלים חייבות להיות הרצאות מעוררות השראה, לייצר את ה "וואו" גם מבחינת הכלים והתובנות וגם מבחינת ההשראה.

הרצאה מעולה למנהלים חייבת להפיל את כל האסימונים כך שלמחרת לא רק שכולם יזכרו אותה אלא גם לא יפסיקו לדבר עליה.

הרצאה למנהלים של לירון פורת במיקרוסופט ישראל
מנהלים מקשיבים במהלך הרצאה למנהלים של לירון פורת

הרצאות למנהלים מבית לירון פורת

הרצאות למנהלים שיהפכו אתכם לאפקטיביים ומחייכים 🙂

מה שמייחד את ההרצאות שלנו:

  • הכי הכי חשוב – הן פרקטיות וניתן ליישם את התובנות כבר בבוקר שאחרי
  • הן כולן קשורות במנהיגות עצמית ופיתוח אישי
  • הן פרי מחקרים וניסיון
  • הדברים נבחנו ונוסו, ורק לאחר שעבדו – נכנסו להרצאה
  • הרצאות ייחודיות ושונות מנוף ההרצאות שכולנו הורגלנו אליהם