התוספת שלא מפספסת

הכנתי רוטב פטריות שמפיניון
מהפשוט הזה שקונים בשקית ומערבבים עם מים
הבריאותיים יגידו שזה לא ממש בריא,
אבל, לי זה טעים-
וזה מה שחשוב.

היום חיממתי לעצמי בורקס בתנור.
לא ארוחה אידיאלית, אבל כשהוספתי את הרוטב מלמעלה… יאמי.
הבורקס השתדרג פלאים.

כשגרתי ליד שוק הכרמל, סמי בורקס, הקשיש והנחמד
היה מגיע מדיי פעם בשישי עם עגלת הבורקס שלו.
הייתי קונה אצלו בורקס תרד בשרני שבאופן רגיל לא ממש עושה לי את זה,
אבל סמי- היה ביד רועדת ומיומנת חותך אותו באמצע, כך שהאדים מציצים החוצה,
פורס קצת עגבנייה טרייה, מלפפון חמוץ בצד ו- ווואוו.
זה הפך להיות הבורקס של סמי.
בורקס בליגה אחרת.

ועכשיו כשבלסתי לי בעונג את הבורקס ששחה ברוטב שמפיניון,
תהיתי לעצמי-
כמה זה פשוט לפעמים להוסיף איזו תוספת קטנה שמשדרגת הכל,
להשקיע מאמץ קטן שישדרג הכל פלאים,
לא רק עגבניה לכריך אנמי,
או רוטב לבורקס,
לא רק בעולם הקולינריה, אלא בכלל בחיים:

לירון פורת מחייכת למצלמה

שיר להתחיל את הבוקר
חיוך כשאומרים בוקר טוב
ליפסטיק לפרצוף נטול איפור
מחמאה לעובד
נגיעת בייליס לכוס קפה (טוב נו, אני חובבת קולינריה)
ועוד ועוד
מאמץ קטן ששווה המון המון
מה התוספת המנצחת שלכם?

תמונה של לירון פורת

לירון פורת

לירון פורת, מרצה ומלווה כיועצת אסטרטגית יזמים, ארגונים, חברות ומנהלים לשיפור ביצועים דרסטי
לירון, מפתחת מתודולוגיית "ZoomOut ZoomIn" למנהלים וארגונים אפקטיביים ומחייכים יותר.

המידע מעניין אותך?
בואו נדבר!
מתנות והפתעות
לירון פורת - מומחית לפיתוח עסקי ואישי למנהלים אפקטיביים ומחייכים יותר
למידע נוסף וליצירת קשר - השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם
או חייגו:
חגי שלו מראיין אותי עלי ועל מתודולוגיית ZoomOut-ZoomIn
מאמר - לירון פורת

תוכן עניינים

האם המאמר עזר לך להבין את הנושא?
מידע נוסף שעשוי לעניין אותך..